Dineren

Hostaria Bibendum is het gastronomische restaurant van Hotel Helvetia & Bristol in Florence, een hoeksteen van de verfijnde Toscaanse gastronomie, een gerenommeerde culinaire topper en kenner van de allerbeste lokale ingrediƫnten.

Naast de hedendaagse Italiaanse keuken, biedt het menu een "Florence Experience" een selectie van culinaire specialiteiten in zuiver Toscaanse stijl. Voorbeelden zijn panzanellasalade, koude vleeswaren en kazen uit de Chianti, pappa al pomodoro soep, Florentijnse pens, gnocchi gemaakt met aardappelen uit de Mugello, konijn ragout en chilipeper en in honing gemarineerde eend. En om de maaltijd af te sluiten zijn er de typische cantucci amandelkoekjes met Vin Santo of Florentine schiacciata flatbread met Buontalenti ijs- en vanillesaus. Bij de gerechten van de chef worden door de sommelier vakkundig fijne en uitstekende wijnen geselecteerd om de gerechten te vergezellen, met speciale aandacht voor lokale producenten en de beste Italiaanse wijnen.

Meer over Helvetia & Bristol Firenze - Starhotels Collezione

Meer informatie?

Meer weten over deze locatie, bijvoorbeeld beschikbaarheid en mogelijkheden, dan helpen we je graag verder.

Neem contact op