Eten en drinken in Hotel New York is altijd bijzonder. Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant waar 400 gasten à la carte, uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunnen eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar altijd een gezellige reuring is.
Sinds 30 oktober 2015 is, in het souterrain van Hotel New York, het nieuwe restaurant NY Basement geopend! NY Basement is kleiner, intiemer & exclusiever dan het grotere, bestaande restaurant op de begane grond. Hotel New York is met NY Basement letterlijk en figuurlijk ‘Back to the Base’ gegaan met een sfeer die gekenmerkt kan worden door de jaren ’20/’30 in het New York van de vorige eeuw.
De keuken wordt geleid door chef kok Edward de Ridder, bekend van restaurant The Park in Rotterdam en Huis ter Duin in Noordwijk. De menukaart van NY Basement bestaat uit klassieke gerechten van de houtskoolgrill, verrassingsmenu’s van de chef en verschillende kleinere gerechten waar gasten hun eigen menu mee kunnen samenstellen. Behalve dat u heerlijk kunt lunchen en dineren in NY Basement, is er ook een 11 meter lange bar waar u een lekkere cocktail kunt bestellen. De bartenders maken graag 1 van de 10 unieke creaties voor u klaar, met spraakmakende namen als Yellow Cab, New York Times en Roses from Broadway.
Meer weten over deze locatie, bijvoorbeeld beschikbaarheid en mogelijkheden, dan helpen we je graag verder.